Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння картоплі Панда, фасування 0,025 г
Суміш насіння спеціально підібраних ранніх і середньоранніх столових сортів картоплі, що дозволяє отримати бульби з оригінальним плямистим забарвленням шкірки. Рослина напівпрямостояча, середньої висоти, врожайна. Бульби овальні або подовжено-овальні, з гладкою поверхнею, масою 80-150 г. М'якоть кремового кольору, вміст крохмалю в м'якоті 10-15%. Такі середньокрохмалисті сорти стають лідерами дегустацій, оскільки мають приємний картопляний смак, швидко розварюються, але не розсипаються. Бульби прекрасно зберігаються всю зиму, підходять для варіння, приготування пюре і смаження. Цікава палітра забарвлень і оригінальний "розпис" на шкірці, що отримується під час схрещування спеціально підібраних батьківських форм, дає можливість отримати з нашого насіння свій унікальний сорт кожному любителю-городнику. Щорічний добір бульб з найкращих рослин дасть змогу зберегти потрібні вам властивості рослини і вигляд бульб. Вирощування картоплі з насіння дозволяє отримати оздоровлений (вільний від вірусних, бактеріальних і грибкових захворювань), посадковий (бульби) матеріал. Рекомендується для вирощування розсадним способом. Насіння на розсаду висівають у квітні в розсадні ящики рядками, з відстанню в рядку 2 см, на глибину не більше 0,3-0,5 см. За оптимальної температури 18-22°С сходи з'являються на 8-12 день. Сіянці у фазу 2-х листків пікірують у горщики діаметром 5-7 см. Догляд за розсадою полягає у своєчасному і регулярному поливі та підживленні розчином повного комплексного мінерального добрива Фертико-плюс, з розрахунку 2 г на 1 л води і через кожні 7-10 днів. У відкритий ґрунт розсаду картоплі висаджують наприкінці травня-початку червня за схемою 70х20-25 см, таким чином, щоб над поверхнею ґрунту залишалися тільки 2-4 листки. Дуже важливо протягом 2-3-х днів після висадки вкривати розсаду від прямих сонячних променів і своєчасно захищати від можливих заморозків. Догляд за рослинами полягає в регулярному прополюванні, розпушуванні, підгортанні та підживленні повними мінеральними добривами (азофоска, нітрофоска або фертикою картопляною), а за необхідності і в поливі, особливо в перший час. За необхідності проводиться обробка рослин від колорадського жука. Збирання врожаю проводять наприкінці серпня-початку вересня.