Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння японської капусти Смарагдові мережива, фасування 0,3 г.
Японська капуста - джерело вітамінів і мінералів. Відмінно підійде для "ледачого городу", дозволяючи без зайвих турбот отримати багатий врожай свіжої та корисної зелені протягом усього літа. Сорт ранньостиглий (30-35 днів від сходів до збирання врожаю). Листова розетка заввишки 35-40 см. Листя зелене, з великими розрізами, приємного пряного смаку з пікантним присмаком. Рослина не утворює качана. Черешки листя білі. Рекомендується як салатна зелень. Листя капусти додають у супи, використовують для бутербродів і закусок, заморожують, сушать, маринують. У догляді рослина не вибаглива, після зрізання добре відростає. Можна вирощувати в горщику на підвіконні. Посів проводять у квітні в ґрунт. Для отримання більш раннього врожаю висівають на розсаду в березні, висадка - у травні. У фазі двох-трьох справжніх листків сходи проріджують. Сорт холодо- і жаростійкий, стійкий до стрілкування, любить вологу і помірне внесення натуральних добрив.