Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння капусти китайської Пак Чой, фасування 150 насінин
Пак чой бере свою назву від китайського "суп ложкою" через форму його листя. Займає чільне місце в азіатській кухні, смак Пак Чой нагадує щось середнє між капустою і шпинатом. Ніжне листя делікатно ароматизує супи, салати, печеню і соте, чудове для приготування на пару і в сирому вигляді. Уся рослина з товстими напівпрозорими білими черешками і гладким темно-зеленим листям, що розширюється, повністю їстівна, дуже ніжна і смачна. Прибирають як дитячі листочки протягом 30 днів від посіву або через 60 днів - як повнорозмірні голівки у формі компактної вази заввишки близько 20 см. Сорт стійкий до спеки та холоду. Найбільш ранній і легкий у вирощуванні овоч.
Властивості | |
Торговельна марка |