Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння капусти китайської Ластівка, фасування 0,3 г.
Ранньостиглий. Черешковий (сортотип Пак-чой). Період від повних сходів до початку технічної стиглості 35-45 днів. Вирощують посівом насіння в ґрунт. Щоб отримати ранній урожай, використовують розсадний метод вирощування (обов'язково в горщиках). Рослина холодостійка, світлолюбна і водночас стійка до затінення. Найсприятливіша температура для росту і розвитку 15-22 °C. Розетка листя напівприпіднята. Лист цілісний, гладкий, зелений, без опушення. Черешок м'ясистий, соковитий, зелений (становить 2/3 маси рослини). Маса однієї рослини 1,5-3,0 кг. Смакові якості відмінні. Вміст аскорбінової кислоти в черешках 24,9 мг на 100 г сирої речовини, у листках 119,6 мг на 100 г сирої речовини. Стійкий до стрілкування. Відносно стійкий до слизового та судинного бактеріозів. Рекомендується для використання листя і черешків у домашній кулінарії. Цінність сорту: відмінні смакові якості, стійкість до цвітушності, високий вміст аскорбінової кислоти.
Властивості | |
Торговельна марка |