Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння капусти брюссельської Гранатовий браслет, фасування 0,1 г.
Середньостиглий (120 днів від висадки розсади до настання технічної стиглості) гібрид. Культура холодостійка, переносить заморозки до -7 °С. Посів на розсаду березень - квітень. Висадка в ґрунт у травні за схемою 50 х 60 см. Рослина заввишки 60-70 см, у пазухах листків утворюються 30-40 дрібних качанчиків. Загальна маса качанчиків 400-500 г. Качанчики округлі, середнього розміру, пурпурно-червоного забарвлення, що посилюється за знижених температур; мають цінні дієтичні якості. Смак при кулінарній обробці дуже ніжний. Урожай знімають, коли качанчики стануть досить щільними і закритими. Стебла зрубують біля кореневої шийки, видаляють листя, залишаючи качанчики на стеблах, оскільки зрізаними вони швидко в'януть. Урожайність 1,5-2,0 кг/м2. Брюссельську капусту вживають у салати, для різних гарнірів, у свіжому вигляді, в супах і у вигляді консервування.
Властивості | |
Торговельна марка |