Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння капусти брюссельської Боксер, фасування 0,2 г.
Середньопізній (140 днів від висадки розсади до настання технічної стиглості) гібрид. З усіх видів капусти - брюссельська найбільш багата на вітаміни С і В9 (фолацин). Культура холодостійка, переносить заморозки до -7 °C. Посів на розсаду березень - квітень. Висадка в ґрунт травень - червень за схемою 45 х 60 см. Внаслідок росту верхівкової бруньки у відкритому стані розвивається високий пагін (до 70 см), у пазухах листків якого утворюються дрібні качанчики. Розташування качанчиків на стеблі циліндричне. Качанчики округлі, середнього розміру, щільні, зеленого забарвлення з антоціаном. Урожай знімають, коли качанчики стануть досить щільними і закритими. Стебла зрубують біля кореневої шийки, видаляють листя, залишаючи качанчики на стеблах, оскільки зрізаними вони швидко в'януть. Качанчики мають відмінні смакові та дієтичні якості. Урожайність до 1,6 кг/м2. Брюссельську капусту вживають у салати, для різних гарнірів, у свіжому вигляді, в супах і для консервування.
Властивості |