Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Syngenta |
Насіння капусти брюссельської Абакус F1, фасування 20 насінин.
Капуста брюссельська "Абакус" F1 - це супер-ранній гібрид. Термін дозрівання - 110-115 днів від висадки розсади. Качан - 2,5-3 см. Гібрид характеризується прекрасною вирівняністю і високою стійкістю до стресів. Призначений як для заморозки, так і для споживання у свіжому вигляді. Насіння проростає при 2-3°С, при 18-20 сходи з'являються на третій-четвертий день. Культура витримує заморозки до -8...-10°С, тобто більш холодостійка, ніж білокачанна капуста. Оптимальна для неї температура 15-18°С, за 25 і вище в затіненні затримується формування рослини і знижується якість врожаю. Брюссельську капусту сіють 10-15 квітня на добре освітленому, обігріваємому сонцем місці під плівку, а розсаду висаджують з 1-10 червня на грядку, на якій вирощували помідори, огірки або бобові культури. Добрива не додають. Якщо грядку роблять знову, потрібно на 1 м2 додати 1 відро перегною, півсклянки нітрофоски і 0,5-літрову банку деревної золи або крейди. Догляд за брюссельською капустою такий самий, як і за цвітною, за винятком підгортання - цю капусту не підгортають ґрунтом. Наприкінці серпня починають формуватися качанчики, потім листя жовтіє і відвалюється. Капусту прибирають до 1 листопада разом зі стеблом. Зрубують стебла біля кореневої шийки, листя, що залишилося на стеблі, обламують.Властивості |