Ваш кошик порожній
Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння капусти білоголової Ваграмер, фасування 150 насінин
Сьогодні капусту готують усіма можливими способами цілий рік. Але австрійці, як і раніше, вважають за краще насолоджуватися капустою в перевіреній формі - в якості квашеної капусти. Одним з небагатьох старих місцевих сортів, що збереглися дотепер, є пізній Wagramer з його типовими великими, твердими головами. Він вражає не тільки своїм особливим смаком, але також своєю м'якістю і "тонким зрізом", і вважається найкращим у своєму роді у виробництві квашеної капусти. Качани округлої форми, іноді злегка сплюснуті, середньою масою 2-4 кг, дозрівають через 120-130 днів після сходів.