Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Сибирский Сад |
Насіння кабачка Полосатик, фасування 5 насінин
Скоростиглий високоврожайний сорт кабачка - цукіні для відкритого і закритого ґрунту. Плоди дозрівають на 40-50 день після сходів. Цінний дієтичний продукт, містить цукор, пектинові речовини, мінеральні солі (особливо багато калію) і вітаміни. Добре переносить тривалі похолодання, не вимогливий до регулярного поливу в період цвітіння і плодоношення. Рослина компактна, кущового типу. Плоди циліндричної форми з тонкою шкіркою, з характерними контрастними смугами темно- і світло-зеленого кольору, що чергуються, гладкі, вагою до 0,5 кг. М'якоть біла, соковита, хрустка, малосолодка. Завдяки підвищеному вмісту сухих речовин плоди гарні для засолювання, маринування і всіх видів домашньої кулінарії. Дозрілі плоди зберігаються на світлі за кімнатної температури до квітня. Урожайність 5-10 кг/м2. На розсаду кабачки садять на початку травня, а на постійне місце висаджують при появі 2-4 справжніх листків. Догляд: 2-3 розпушування міжрядь, прополки, підживлення, поливи, особливо під час цвітіння і плодоношення. Оптимальна температура для росту і розвитку рослин 18-25 °С. Необхідний захист від заморозків. Збирання врожаю: 1-2 рази на тиждень, не допускаючи переростання плодів понад 15-20 см.