Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння кабачка Кулінарний, фасування 2 г.
Кабачок типу спагетті відрізняється від звичайного кабачка своєю м'якоттю, що зовні нагадує довгу вермішель. Рослина ранньостигла (45-50 днів від повних сходів до першого збору плодів), плетиста. Листок дрібний, зелений, без плямистості. Плід овальної форми, масою до 1 кг, з гладкою біло-кремовою шкіркою. М'якоть волокниста, солодка, відмінних смакових якостей. Використовується для приготування кабачкової ікри, запіканки, гарніру. У результаті кулінарної обробки ніжна вітамінна м'якоть розпадається на апетитне овочеве спагеті. Вирощується, як звичайний невибагливий кабачок, розсадним способом або прямим посівом у ґрунт. На розсаду висівають у квітні, висадка в ґрунт - у травні-червні. Посів безпосередньо в ґрунт - наприкінці травня-початку червня.
Властивості |