Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння гарбуза Сім Симеонов суміш, фасування 100 насінин
Яскрава суміш, що представляє широке розмаїття високоякісних столових сортів гарбуза різних форм і забарвлень. Бленд Сім Симеонів складається з 7 сортів гарбузів, які визрівають у кліматичних умовах України і дають найсолодші, найсмачніші плоди, універсальні у використанні. Marina di Chioggia, або Морський гарбуз з великими сіро-зеленими плоскими тюрбанами, дуже грубо бородавчастими з великими виступами, середньою вагою 4,5 кг. Дуже смачний, сухий, помаранчевий, багатий солодкий м'якуш. Смачна запеченою, в супах, "gnocchis a` la parisienne" або в пирогах. Якщо його правильно прибрати з грядки і підготувати до зберігання, то кажуть, що цей гарбуз зберігатиметься протягом 2-3 років. Дозріває через 95 днів після сходів. Цукерка - дуже солодкий, високоврожайний, порційний, середньостиглий сорт (115-138 днів). Плоди круглі, трохи шорсткі, сегментовані, середня маса плодів - 1,2-1,8 кг (до З кг). М'якоть дуже соковита і солодка, м'яка, червоно-помаранчева з підвищеним вмістом цукру, каротину і вітамінів. Один із найсолодших і невибагливих сортів. На одній рослині залишають від 2 до 6 плодів. Waltham Butternut - відмінний порційний гарбуз вагою 1,5-2,5 кг. Вершково-жовті плоди з твердою гладенькою шкірою мають невелику насіннєву порожнину і пряму товсту м'ясисту шию, з темно-помаранчевою, багатою, сухою м'якоттю. Його чудовий смак тільки поліпшується за тривалого зберігання. Ці ранні гарбузи дозрівають через 90 днів після сходів, але виключно добре зберігаються. Beretta Piacentina, відомий як Берет П'яченци - пізній (130 днів) сорт, придатний для тривалого зберігання взимку (5-6 місяців). Плоди великі, масою 5-7 кг, з плоскою формою, ребристі, мають сіру нерівну шорстку шкіру. Смачна горіхова плоть яскраво-оранжевого кольору з високим вмістом цукру і неймовірно твердою, але не волокнистою консистенцією. Rouge Vif D`Etampes - прекрасний французький гарбуз, відомий як Попелюшка, з дуже сплюсненими темно червоно-помаранчевими плодами з широкими ребрами, вагою до 10 кг. М'якоть щільна, безволокниста, дуже солодка, красивого помаранчевого кольору. Користується популярністю у шеф-кухарів у приготуванні супів, тому що її м'який аромат не перевершує інші інгредієнти. Відмінний смак у пирогах або в будь-яких інших стравах, може бути зібрана маленькою для обсмажування. Добре зберігається. Диво - сорт мускатного гарбуза універсального використання. Дозріває за 90-100 днів. Плоди перцевидної форми, світло-коричневого кольору з рожевим відтінком і восковим нальотом. Кора тонка, шкіряста. М'якоть дуже товста (до 10 см), хрустка, солодка, соковита. Маса середнього плоду - 8-9 кг. Red Kuri Hokkaido - це червоний японський гарбуз краплеподібної форми, відомий як Цибулевий Сквош. З ніжною масляною і сухою м'якоттю, вкритою щільною їстівною шкірою. Її золотиста плоть має багатий солодкий смак з яскраво вираженим, характерним каштановим відтінком. Кожна рослина утворює від 3 до 5 порційних плодів, вагою 1,5-2,5 кг. Вони дуже рано дозрівають (за 90 днів) і мають чудові характеристики зберігання.