Насіння гарбуза Новинка, фасування 1.000 насінин.
Найпопулярніший і затребуваний сорт мускатного гарбуза з високим вмістом цукру і вітамінів.
Середньостиглий сорт мускатного гарбуза (за типом Арабатського). Вегетаційний період сорту (від сходів до початку дозрівання) - 110-115 днів. Сорт середньостиглого гарбуза придатний для вирощування на богарі (без поливу) і на зрошенні. Це теплолюбна рослина, вимоглива до високої родючості ґрунту, особливо до органіки. Рослина сильноплетиста. Під час вегетації верхівки батогів рослини рекомендуємо прищипувати. Плоди видовжено-циліндричної форми, з розширенням у квітковій частині. Насіння гарбуза розташоване тільки в місці розширення плоду. Колір плоду помаранчевий з рожевим відтінком, з темно-помаранчевими плямами і смугами по фону. Кора тонка, шкіряста. М'якоть помаранчевого кольору, середньої щільності, солодка, соковита. Дегустаційна оцінка - 4,5 бала. У середньому маса плоду становить 3-5 кг. Урожайність гарбуза на богарі (без поливу) - 20-30 т/га. Середньостиглий сорт виділяється високою транспортабельністю і придатністю до тривалого зберігання (6-8 місяців). Плоди містять 10,0-11,5 % сухих речовин, 9,0-10,0 % цукрів, 8,5 мг % вітаміну С, 14,0 мг % каротину. Використовують для вживання у свіжому вигляді, тушкованому, консервованому. Сорт завоював найбільшу популярність у консервних заводів із виробництва дитячого харчування. Саме цей сорт використовують для приготування дитячого пюре. Вирощують гарбуз, як правило, висіваючи насіння на постійне місце у відкритий ґрунт. Сорт посухостійкий і відносно стійкий до борошнистої роси. Рекомендуємо вирощувати в усіх регіонах.
Властивості | |
Торговельна марка |