Ваш кошик порожній
Наявність: | Під замовлення |
Добриво ОРАКУЛ колофермин заліза, фасування 1 л
ОРАКУЛ® колофермін заліза - концентроване мікродобриво для позакореневого підживлення овочевих, плодових, декоративних культур, ягідників і винограду. екологічно чисте, висококонцентроване, рідке мікродобриво, зручне та безпечне у застосуванні; завдяки органічній формі краще проникає в тканини рослин і краще засвоюється; добре поєднується з пестицидами, стимуляторами росту, розчинами мінеральних добрив із широким діапазоном рН (тобто, з такими, що застосовуються на різних типах ґрунтів); запобігає проявам хлорозу та надає листю темно-зеленого забарвлення. Коли потрібно додавати залізо? за перших симптомів хлорозу: у листках порушується утворення хлорофілу, листя втрачає зелене забарвлення, темніє і передчасно опадає; ріст рослин сповільнюється. Які рослини найбільше потребують заліза? ягідні культури (суниця, малина) плодові культури (яблуня, груша, вишня) картопля овочі (капуста, томати) бобові кукурудза виноград Які ґрунти мають нестачу заліза та інші чинники, що впливають на засвоєння заліза Дефіцит заліза найчастіше спостерігається на карбонатних ґрунтах. Великі дози фосфатних добрив призводять до утворення в ґрунті сполук заліза, які погано розчиняються. Що робити в разі нестачі заліза? Застосування мікродобрива ОРАКУЛ® колофермін заліза не пізніше ніж через 5 днів після початку захворювання відновлює забарвлення листя. Завдяки застосуванню мікродобрива ОРАКУЛ® колофермін заліза відбувається: краще утримання вологи рослинами; більш швидке утворення хлорофілу; стабілізація інтенсивності дихання рослин та окисно-відновних процесів; посилення розвитку коренів; збільшення вмісту цукрів у плодах; поліпшення зовнішнього вигляду декоративних рослин; значне підвищення смакових якостей плодів і ягід; відновлення кольору знебарвленого листя. Рекомендована норма внесення препарату: 20 - 30 мл (ягідні культури, картопля, інші овочеві культури), 40 - 50 мл (виноград, плодові насадження) на 10 л води. Зверніть увагу: Препарат не кристалізується. В умовах низьких температур він переходить у гелеподібний стан, який змінюється на рідкий, якщо його потримати в теплі. Склад мікродобрива дає змогу проводити обробки за температури повітря вище +5°С.