Наявність: | Під замовлення |
Добриво ОРАКУЛ колофермин міді, фасування 1 л
ОРАКУЛ® колофермин міді - концентроване хелатне мікродобриво для позакореневого підживлення польових, овочевих і багаторічних культур.
Склад: Мідь (Cu) 100 г/л, азот (N) 89 г/л, сірка (SO3) 128 г/л, колофермин 374 г/л.
Переваги:
Коли потрібно додавати мідь?
Рослини, що потребують мідь найбільше: картопля, овочі (капуста, томати, морква, цибуля), квасоля, соя, зернові культури, цукрові буряки, кукурудза, льон, люцерна.
Ґрунти, що мають нестачу міді та інші чинники, що впливають на її засвоєння: нестача міді спостерігається на торф'янистих і кислих піщаних ґрунтах.
Що робити в разі нестачі міді? Застосування мікродобрива ОРАКУЛ® колофермин міді допоможе ліквідувати дефіцит міді в рослинах.
Завдяки застосуванню мікродобрива ОРАКУЛ® колофермин міді відбувається:
Рекомендована норма внесення препарату: 10 - 20 мл (картопля, овочеві та інші культури), 20-30 мл (виноград, плодово-ягідні культури) на 10 л води.
Культура | Строки внесення | Норма внесення, мл на 10 л води |
Виноград | після цвітіння (зав'язь), наступні внесення з інтервалом 10-14 днів | 20-30 |
Плодові насадження | після цвітіння (зав'язь), наступні внесення з інтервалом 10-14 днів | 20-30 |
Картопля | сходи, бутонізація | 10-20 |
Овочі та інші культури | на початку вегетації, наступні внесення до припинення інтенсивного росту з інтервалом 7-10 днів | 10-20 |
Сумісність: мікродобриво використовують у період вегетації профілактично або за результатами діагностики згідно регламенту застосування. Добре поєднується в бакових сумішах із засобами захисту рослин (за відсутності окремих рекомендацій виробника засобів захисту), карбамідом (у рекомендованих концентраціях позакореневих підживлень с/г культур згідно фаз розвитку), КАСом, регуляторами росту, мікродобривами та біопрепаратами.
Зверніть увагу: Препарат не кристалізується. В умовах низьких температур він переходить у гелеподібний стан, який змінюється на рідкий, якщо його потримати в теплі. Склад мікродобрива дає змогу проводити обробки за температури повітря вище +5 °С.