
- Наявність: На складі
Самовивіз: від 100 грн - безкоштовно
Нова Пошта (передплата): до 350 грн - 129 грн, від 350 грн - 89 грн, від 2000 грн - безкоштовно
Нова Пошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 129 грн
УкрПошта (передплата): до 350 грн - 89 грн, від 350 грн - 59 грн, від 1500 грн - безкоштовно
УкрПошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 89 грн
Кур'єрська доставка (передплата): до 350 грн - 159 грн, від 350 грн - 129 грн
Кур'єрська доставка (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 159 грн
Добриво Нутрівант овочі універсал, фасування 250 г
Нутрівант овочі, універсал - це водорозчинне мінеральне добриво для кореневого та краплинного живлення впродовж усього вегетаційного періоду.
Склад: Азот загальний - 18%, фосфор водорозчинний - 18%, калій водорозчинний - 18%, магній водорозчинний -2%, залізо хелат - 0,4%, марганець - 0,2%, цинк хелат - 0,1%, мідь - 0,03%, молібден водорозчинний - 0,02%.
Переваги:
- Завдяки своєму збалансованому складу макро- та мікроелементів легко засвоюється рослинами та відповідає фізіологічним потребам овочевих культур;
- Застосування добрива активізує ріст і повноцінний розвиток рослин;
- Сприяє поліпшенню цвітіння та підвищує врожайність на 15-20%.
Застосування: Розчинити 25 г добрива в 10 л води. Полив під корінь із розрахунку 1-2 л розчину на рослину в ключові фази розвитку:
- На початку росту (від 3-4 до 8-10 листочків) - як стартове добриво для стимулювання кореневої системи;
- Перед цвітінням;
- При формуванні плодів.
Сумісність: Можливе застосування з пестицидами та іншими добривами з обов'язковим попереднім тестуванням. Не змішувати з препаратами, що містять залізо, алюміній, мідь або високі концентрації кальцію.
Запобіжні заходи: Під час роботи з добривом необхідно працювати в гумових рукавичках. Після роботи помити обличчя та руки з милом. У разі потрапляння в очі або на шкіру ретельно промити їх теплою водою.
Зберігання: Зберігайте в оригінальній упаковці в сухому приміщенні, місцях, недоступних для дітей, подалі від харчових продуктів і медичних препаратів. Оптимальна температура зберігання -5 °С до +25 °С.