Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Сибирский Сад |
Насіння цибулі запашної Джусай, фасування 0,5 г
Багаторічна трав'яниста рослина родом з Китаю і Монголії, що має властивості цибулі та часнику. Сорт холодостійкий, посухостійкий, не вимогливий до ґрунтів, агротехніки. Цінується за чудовий смак і невибагливість у догляді, велику кількість корисних якостей і декоративність цвітіння. Рослина заввишки до 60 см, на одному пагоні формується 6-12 плоских м'ясистих листків завдовжки 35-60 см, завширшки 0,8-1,2 см, темно-зеленого кольору, зі слабким восковим нальотом. Пагони з вираженим апетитним часниковим смаком і ароматом. Запашні білі зірчасті квітки зібрані в густі кулясті суцвіття. Усі частини рослини їстівні. Листя в сирому і солоному вигляді кладуть у салати, додають до м'яса, риби, будь-якого гарніру, використовують при приготуванні гарячих страв, пирогів, мантів і пельменів. Стрілки квіток маринують, як черемшу. Корисні властивості рослини зумовлені вмістом великої кількості вітамінів: С, групи В, Е і К, а також бета-каротину. Для отримання високих урожаїв зелені потрібен достатній полив.