Ваш кошик порожній
Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння цибулі на перо Кіото кудзьо Негі, фасування 300 насінин
Зелена цибуля має довгу історію в Японії. Її вирощували з періоду Едо (1603-1868), і називається вона Kujo negi, бо вирощують її в Kujo, південній частині Кіото. Ця багатолиста зелена цибуля є однією з Куо Yasai, або традиційних овочів у районі Кіото. Вона м'яка і соковита, з дещо солодким ароматом, який добре поєднується з багатьма стравами. Один із найкращих японських сортів, не найбільший, але й не маленький. Ніжне листя росте до висоти 60 см, змінюючи колір від білого до світло-зеленого, а потім синьо-зеленого на кінчиках. Багатостебельний сорт, який добре ділиться. Зелене листя добре переносить зиму. Починають збирати через 50 днів після сходів. Вирощується в однорічній або багаторічній культурі.