Ваш кошик порожній
Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння цибулі на перо Хешіко, фасування 300 насінин
Японська пучкова цибуля, популярна в азіатській кухні, її використовують у всіх кулінарних стравах - від смаженої картоплі до супів і салатів. У неї ніжні стебла з блакитно-зеленим листям, що виростають до 45 см заввишки, ароматні, з м'яким смаком, не надто гострі. Підгортання рослин, що ростуть, допомагає відбілити стебла і зробити їх довшими. Цей сорт можна збирати на будь-якому етапі розвитку, від крихітного до повністю дозрілого (близько 60 днів після сходів). Біла частина стебла має розміри 20-25 см у довжину. Багаторічна цибуля, що не утворює цибулину, вона легко розмножується діленням. З кожної насінини виростає група з 5-9 стебел. Цей сорт любить холод, краще росте ранньою весною і восени, добре зимує, але може бути зібраний у будь-який час, як в однорічній, так і багаторічній культурі.