Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Украина |
Насіння черемші, фасування 0,5 г
Оптимальною температурою для висадки насіння черемші вважається +20ºС. Його сіють у лунки глибиною 4-5 см, між рядами необхідно дотримуватися дистанції близько 20 см. Рекомендовано присипати насіння перегноєм, змішаним з дрібним піском, а зверху все затягувати плівкою. Також можливо висаджувати черемшу за допомогою розсадника, у ролі якого, як правило, виступає ящик, але висаджувати її у відкритий ґрунт можна тільки через два роки. Листя черемші цінується за приємний часниковий смак і безліч корисних властивостей. Рослину радять вживати у свіжому вигляді. Що довший термін її зберігання, то більше вона втрачає смакові якості. Найбільш яскраво виражений смак у молодого листя до моменту цвітіння. Пізніше воно стає жорсткішим і втрачає цілющі властивості. Черемша поєднує в собі смакові якості цибулі та часнику і не поступається їм у корисності. Вона багата насамперед аскорбіновою кислотою, мінеральними солями, фруктозою, каротином та іншими необхідними для організму корисними речовинами.
Властивості | |
Торговельна марка |